Gilder Toft

This project involved the renovation and extension to a group of farm buildings including the farm house and listed barn structures, all within a countryside setting.

The design was bespoke for a local business man. Set in a courtyard arrangement, the main farm house was fully renovated with a new south facing extension with extensive views facing over farm land to the Cleveland Hills beyond. A bespoke swimming pool was added, the shell being designed to look like further agricultural out buildings. Attached to main farm building was a listed barn structure and wheelhouse, which was carefully renovated and converted into additional living accommodation whilst retaining and enhancing all the original features. Further outbuildings were converted into a gymnasium space, storage and garaging.